INSCRIERI

Conditii si inscrieri
Cursurile se adreseaza atat copiilor cat si tinerilor si adultilor. Grupele sunt structurate pe categorii de varsta/grad .

1 – Intotdeauna primul antrenament este GRATUIT . Daca elevul decide sa continue antrenamentele intr-una din salile/grupele A.C.S. Yawara, se va completa cererea de inscriere de catre el sau parintii acestuia in cazul minorului. Deasemenea i se vor aduce la cunostinta regulile referitore la antrenamentul si comportamentul practicantului de arte martiale intr-un dojo.

2 – La inscriere practicantul trebuie sa prezinte obligatoriu adeverinta medicala din care sa reiasa ca este apt pentru a practica sport . Sportivii de performanta au obligatia sa faca 2 vizite medicale anuale,din 6 in 6 luni.

3 – Sportivul trebuie sa participe activ si constient la fiecare antrenament . Se vor scuti absentele din motiv de boala sau de forta majora. NU se vor recalcula absentele nemotivate. in acest caz abonamentul fiind platit integral .

4 – Fiecare sportiv trebuie sa-si plateasca toate taxele la zi (legitimatii,taxe de club, taxe de federatie, de concurs, etc) . Cotizatia lunara se va plati in prima saptamana de antrenament.

5 – Instructorul/Antrenorul isi rezerva dreptul de a accepta sau respinge o cerere de inscriere. Deasemenea acesta poate hotara excluderea sportivului ,indiferent de vechimea lui, din cadrul clubului in cazul in care acesta nu se integreaza ca si comportament, daca aduce prejudicii imaginii clubului daca relatia lui cu ceilalti participanti la sala nu este amiabila sau pentru orice alt motiv bine intemeiat considerat abatere de la conduita artelor martiale .

6 – Gradele obtinute anterior la alte cluburi vor fi recunoscute, cu conditia ca sportivul sa indeplineasca toate cerintele, aptitudinile si cunostiintele tehnice corespunzatoare gradului . In cazul in care acesta nu indeplineste cererile programului de examinare , va fi reexaminat conform nivelului sau tehnic.

Pentru inscrieri :0761913772/ 0768655180 – Sensei Cristi Manciu

Creează un site web sau un blog la WordPress.com

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: