CLASE ADULTI

CLASELE DE ADULTI sunt concepute special pentru persoanele care doresc sa faca miscare, sa invete autoaparare si sa evolueze in plan personal . Sunt antrenamente care ajuta adultul din zilele noastre sa nu fie sedentar, sa isi imbunatateasca capacitatea fizica, sa compenseze orele petrecute pe un scaun, la serviciu, sa depaseasca stressul zilnic, si nu in ultimul rand, sa socializeze si sa lege noi prietenii.

Obiectivele antrenamentului sunt structurate si concepute in asa fel incat sa acopere mai multe paliere :

– invatarea tehnicilor de autoaparare , lucru care automat implica invatarea tehnicilor de lovire, aparare, blocare, proiectare, tehnicilor de cadere .

– imbunatatirea conditiei fizice, cresterea capacitatii de efort, imbunatatirea vitezei de executie si a vitezei de reactie, cresterea fortei prin mijloace si exercitii specifice .

– imbunatatirea capacitatilor motrice, a coordonarii, a mobilitatii .

– cresterea increderii si a respectului de sine, stapanirea si gestionarea emotiilor, dobandirea increderii in propria capacitate de a comunica usor, liber si fara trac .

Vei gasi o atmosfera placuta si colegi oricand gata sa-l ajute pe cel mai nou membru al echipei, sa il indrume, sa il integreze .Vei gasi oameni care au practicat karate in copilarie si au revenit la pasiunea lor, oameni care nu au avut nici o legatura cu sportul sau oameni care au inceput sa practice pentru prima data la varsta de 30 de ani,de 40 sau chiar mai tarziu iar acum practica cu placere karate-ul. Vei gasi persoane cu tot felul de meserii si de ocupatii dar care pe toti ii leaga aceeasi pasiune : karate-do.

Te asteptam si pe tine ! Este timpul sa incepi antrenamentele !

Creează un site web sau un blog la WordPress.com

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: