A.C.S. YAWARA

CIS 3/A2/00179

CIF 35248395

Scoala de arte martiale Yawara, este locul in care ne dorim ca sportivul sa fie in centrul atentiei. Locul in care sportivul aflat la initiere sa descopere cu placere si bucurie, frumusetea karate-ului. Locul in care sportivul avansat sa se poata antrena in cele mai bune conditii pentru performanta. Si nu in ultimul rand, locul in care cei care practica doar pentru agrement, fie ca sunt din grupa copiilor sau a adultilor, sa se intoarca de fiecare data cu nerabdare si placere !
Si tot la C.S. YAWARA promovam educatia bunului simt, formarea unui caracter puternic, intergarea sociala si dezvoltarea valorilor morale .

Asociatia Club Sportiv Yawara,organizatie non profit, este infiintat in 2015 de catre Sensei Manciu Cristian 3 dan SKIF si WSKF , licentiat al Centrului National de Formare si Perfectionare a Antrenorilor,

Sportivii clubului nostru participa la stagiile si competitiile organizate in cadrul Comisiei Nationale SKI ,sub regulament competitional SKIF, si in cadrul Federatiei Romane de Karate,sub regulament WKF, atat la probele de kata, cat si la cele de kumite.

Creează un site web sau un blog la WordPress.com

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: