CLASE COPII

GRUPELE DE COPII sunt clasificate pe nivel tehnic. Varsta minima de inscriere este de 7 ani impliniti . Avem copii care participa la clase pentru agrement si copii care aspira la performanta.

ACS YAWARA participa la competitii atat in sistem WKF cat si in sistem SKIF, pe plan national si international.

KARATE-DO inseamna mai mult decat miscare fizica. Tehnicile de karate si autoaparare, extrem de complexe, precum si pregatirea fizica care este inclusa in antrenamentele de zi cu zi, modeleaza copilul si viitorul adolescent,iar mai tarziu adult, motric si psihic.

CE INVATAM LA KARATE ?

Pentru ca in karate scopul principal este AUTODEPASIRE . Spargerea oricaror bariere fizice sau emotionale, pentru atingerea obiectivelor. Astfel, ca acesti copii, de mici, invata sa faca fata provocarilor, succesului dar si insuccesului. Invata ca nu este suficient sa iti doresti, ci si ca trebuie sa muncesti corect, eficient si sustinut, pentru a atinge telul propus. Tot in Dojo invata sa capete o incredere realista in propriile forte.

La karate INVATA SA ISI FIXEZE OBIECTIVE REALISTE SI REALIZABILE. Invata sa repecte si sa se incadreze in termene. Invata sa gestioneze emotii, sa fie constienti de ceea ce fac si constiinciosi, dezvoltandu-si o putere de focusare deosebita.

Karate 1 Youth League Istanbul 2021 – Manciu David Mihai

Invata despre RESPECT . Invata sa isi respecte colegii de dojo, sa respecte locul unde se antreneaza, persoanele care-i indruma, Invata sa se respecte pe ei insusi.

Toate acestea ii ajuta la inclusiv la scoala. Mereu am sustinut ca un sportiv , inclusiv la scoala, are o focusare si o reactie mai buna decat a unor copii sedentari. Odata pentru ca toate astea fac parte din antrenamentul lui , dar si pentru ca, sportivul, are la dispozitie acea ora, ora si jumatate de antrenament in care se deconecteaza de scoala, de lectii multe, de meditatii , si de ce nu, de la tableta sau telefon. Si apoi poate reveni la scoala si lectii cu mintea limpede, clara si odihnita. Deci dragii mei, contrar parerilor gresite, sportul poate ajuta un elev sa performeze, nu il impiedica sa o faca !

Si nu in ultimul rand, in Dojo INVATA SA INTERACTIONEZE cu alte persoane, de varste diferite chiar, in competitii INVATA SA GESTIONEZE EMOTII, sa se focuseze maxim, si tot in competitii interactioneza si leaga prietenii cu copii din intreaga tara sau de peste hotare.

Ce poate fi mai frumos?

Creează un site web sau un blog la WordPress.com

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: